Finsters, zin in je leven - Welkom
Finsters, zin in je leven - gesprekspraktijk en projecten

Finsters gaat verhuizen én krijgt een nieuwe naam. Kijk ook alvast op de nieuwe website: www.praktijkfjoer.com

Soms brengt het leven je niet wat je er van hoopt of verwacht. Er mist iets, je voelt je leeg of eenzaam, of het loopt gewoon allemaal niet zo lekker. Je bestaan is ineens volledig op zijn kop gezet of is er juist iets dat langzaam de poten onder je stoel vandaan zaagt. Je merkt bijvoorbeeld dat je steeds in dezelfde patronen terecht komt, je worstelt met een geheim, een verlies of een moeilijke keuze. Je hebt een ziekte zonder naam waar je mee hebt 'te leren leven'- maar hoe dan in vredesnaam?  Of misschien stel je je vragen over wie je eigenlijk bent. 
    
Met de mensen in je omgeving kom je er niet zo goed uit.Vaak kan een gesprek met iemand die écht luistert, vanuit kennis en ervaring,  je helpen om te stoppen met het rijden van eenzame rondjes op de rotonde van je eigen gedachten. Je vindt een nieuw of breder perspectief op je vragen, zodat je weer verder kunt. Soms is een luisterend oor voldoende, soms is therapie nodig. Voor beide kan je terecht bij Finsters.
 
Naast het werk met individuele cliënten, houdt Finsters  zich ook bezig met projecten die zich richten op een wereld waarin we meer oog  hebben voor elkaar, onze leefwereld en onszelf.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint