Kennismakingsworkshop PRI op 23 november!
Finsters, zin in je leven - gesprekspraktijk en projecten
RSS Volgen Fan worden

Recente posts

Finsters wordt Fjoer!
Verslaafd aan de ander
Kennismakingsworkshop PRI op 23 november!
We zijn (meestal) bang voor wat al lang geweest is....
Onze Liefde

Categorieën

Actie!
Activiteiten
destructieve emoties
Ervaringsverhalen
Finsters in verbinding
In de etalage
In gesprek
Interessante vragen
Symbolen
Toeval
Zin in je leven

Archief

juni 2017
november 2016
september 2016
november 2015
september 2015
februari 2014
juli 2013
december 2012
oktober 2012
april 2012
maart 2012
januari 2012
december 2011
november 2011
oktober 2011
september 2011

Mogelijk gemaakt door

It Finsterbank

Kennismakingsworkshop PRI op 23 november!

Misschien heb je nog nooit van PRI (Past Reality Integration®) gehoord. Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Maar als je op deze website en dit blog bent terecht gekomen, is de kans groot dat je er al wel iets van weet. Misschien heb je al een of meer boeken* gelezen over deze vernieuwende bewustzijnsleer en de daaruit voortkomende methode/therapie, die je kunt toepassen op je psychische, emotionele, maar vaak ook lichamelijke klachten. Mogelijk ben je zelfs al aan de slag gegaan met de instrumenten die je in de boeken of via de website van PRI** krijgt aangereikt, maar wil je graag wat verdieping en/of heb je vragen.  Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat PRI je inderdaad kan helpen, maar dat je ergens tegenaan loopt, wat maakt dat je het nog niet echt toepast in je dagelijks leven.  Of je vraagt je gewoon af hoe het nou in vredesnaam mogelijk is dat PRI op zulke verschillende klachten kan worden ingezet. Is het niet het zoveelste wondermiddel dat eigenlijk niks doet?  De brede toepasbaarheid heeft te maken met dat je aan de ene kant naar de diepere oorzaken kijkt, maar tegelijk heel erg verbonden blijft met je ervaringen in het dagelijkse hier en nu, het gaat om voelen, denken én doen, maar ook dat zal ik verder uitleggen in de

WORKSHOP PRI  op 23 november 2016
van 19:30 t/m 22:00h
Kosten: € 30,- inclusief thee/koffie
Lokatie: Noorderend 33
             9265 LN Suwâld
Opgave en meer informatie:  tel 06 81538182 of  via het contactformulier op deze website

Hsrtelijke groet en tot ziens op de 23e,

Greet Andringa, PRI-basistherapeut

* Er zijn inmiddels 5 boeken over PRI: De herontdekking van het ware zelf; Illusies; de onschuldige gevangene, PRI en de kunst van bewust leven en Onze Liefde. Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij de betere boekhandel en via het internet.


0 Reacties op Kennismakingsworkshop PRI op 23 november!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint